طرز تهیه ی خورش کرفس
هر چی بخوای هست
به من و تو دانلود خوش آمدید.

خورش کرفس


مواد لازم گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم کیلو کرفس 1 تا 2 عدد نعناع 2 دسته جعفری 1 دسته پیاز درشت 1 عدد نمک 2 قاشق مربا خوری فلفل سیاه 2/1 قاشق مربا خوری دارچین 4/1 قاشق مربا خوری زرد چوبه 4/1 قاشق مربا خوری آبلیمو

طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و 3 تا 4 لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگهای سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم سپس ساقه های ترد کرفس را بطول دو بند انگشت میبریم و می شوییم و با 3 تا 4 قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت میریزیم تا کرفس نیز پخته شود ولی زیاد له نشود . نمک و فلفل و آبلیمو را در خورش میریزیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد. ممکن است خورش کرفس را با نعناع و جعفری آماده کرد در اینصورت 1 عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است. نعناع و جعفری و برگهای زرد کرفس را باید خرد کرد و کمی سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ریخت .فقط آبلیمو باید به خورش زد.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








تاریخ: جمعه 8 مهر 1390برچسب:,
ارسال توسط ata

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 333
بازدید هفته : 432
بازدید ماه : 442
بازدید کل : 233438
تعداد مطالب : 128
تعداد نظرات : 15
تعداد آنلاین : 1



w.open(a,'')"

<-PollName->

<-PollItems->

تماس با ما